Raamdeco en gordijnen
shutterstock_1858264057
shutterstock_1903576783
shutterstock_1907185153
shutterstock_1157578837
shutterstock_1905058678
shutterstock_1955540902
shutterstock_98440814

Bent u opzoek naar nieuwe raamdecoratie voor uw woning of bedrijf? Zoek niet verder en nodig FloorVision bij u thuis uit. U kunt op uw gemak vrijblijvend alle soorten raambekleding vergelijken, bekijken en beoordelen!


U kan vrijblijvend en kostenloos met ons starten. U wilt weten hoe het er ongeveer uit gaat zien, of opgemeten hebben bij u thuis? Wij komen door heel Zeeland. We nemen kleuren stoffen en voorbeelden mee en maken eventueel uw wensen helemaal helder.


FloorVision Verzorgt de stoffering van uw woning en bedrijf tot in de puntjes!

Plisse gordijnen

De Trend plissé & honeycomb


De Trend plissé & honeycomb van HR Design is een elegante raamdecoratie. De unieke plissé- of honingraatstructuur geeft een sfeervolle en tegelijk strakke uitstraling in de ruimte.Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen 


Zeer geliefd zijn de rolgordijnen. Met de ruime collectie die wij u bieden zit er altijd een geschikte kleur voor u tussen. Aan de hand van uw behoefte aan zonlicht kunt u een rolgordijn uitkiezen. In onze collectie zitten uni- en dessinstoffen, maar ook verduisterende of juist lichtdoorlatende stoffen. Extra duurzame, vuilafstotende en vlamvertragende stoffen zijn de projectstoffen, uitermate geschikt voor alle werkplekken.

Vouwgordijnen

Vouwgordijn


Creëer een tijdloze en traditionele sfeer in uw woning met HR Design vouwgordijnen. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of u nu van modern of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in uw woning past.


Aluminium Jaloezieën op maat

Horizon jaloezie aluminium


De HR Design collectie Horizon jaloezie aluminium behoort tot de top van de markt. Dit kwaliteitsproduct biedt kleuren en modellen die uw interieur compleet maken. U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen. 

Van een subtiele lamelbreedte van 16 mm. tot een robuuste stoere uitstraling met een 70 mm. brede lamel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Houten jaloezieën

Horizon jaloezie hout


Hout brengt sfeer in uw interieur, schept warmte en ademt karakter. Het heeft een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze. Onze Horizon jaloezie hout collectie herkent u aan de oorspronkelijke uitstraling en de uitgesproken houtnerf, wat uw garantie is voor een echt natuurproduct.

Duo rolgordijnen op maat

Hi-light/Duo-Rolgordijn


Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. HR Design speelt hier goed op in met haar Hi-light: een rolgordijn met transparante (voile) en niet-transparante banen. Deze schuift u over elkaar heen tot u de juiste balans tussen licht en privacy gevonden hebt. Handig voor in de woon- en slaapkamer!